HELSERVICE ABONNEMANG
För att utöka vår service och kunna erbjuda Er som kunder en flexibel och effektiv tjänst har vi nu utvecklat "Sverige runt gruppen helservice abonnemang".
Till skillnad mot många av våra konkurrenter så skriver vi inte abonnemangsavtal för bara hemstädning. Idag så ser våra kunders behov så olika ut och de förändras över tiden, det följer årstiderna, semester perioder, skollov, väderomslag mm.

VAD ÄR DET?
Enkelt förklarat så köper man tid. Vi kommer till Er för ett kostnadsfritt hembesök där vi förklarar våra tjänster och vi går igenom Era behov och önskemål.
Det vanligaste abonnemangsformen vi har idag är åtta timmar per månad, förbrukar man inte sina timmar den kalendermånaden så förs de över till en pott som man kan spara i max ett kalenderår.

Exempel
Familjen Johansson har åttatimmars abonnemang, grunden är att det städas varannan fredag fyra timmar åt gången, i städschemat har de valt att diskmaskinen töms på ren disk varannan fredag och varannan fredag så viks all ren tvätt som finns i tvättstugan, övriga timmar ägnas åt dammsugning, torkning och moppning av plana ytor och golv. Påskveckan avsäger sig familjen sin städning då de är hemma, dessa timmar används istället senare på våren åt fönsterputsning av deras hus. Under semestern när de är bortresta så avsäger de sig städningen vid två tillfällen, dessa 16 timmar använder de istället under vintern, antigen för snöskottning av garageplan samt stenlagda gångar eller för en storstädning inför jul och nyår.

VARFÖR FAST ABONNEMANG?
Fördelarna med vårt abonnemang är att man alltid vet vad månadskostnaden är.
Innehållet av tjänster är flexibelt och anpassningsbart.
Fakturering sker digitalt via mail.
Ni har en kontaktperson hos oss för frågor och eventuella problem.
I största möjliga mån försöker vi tillse att samma medarbetare kommer till Er varje tillfälle.