FLYTTHJÄLP


Vi hjälper er med Er flytt, för oss är alla transporter lika viktiga, vare sig det är lokalt, inrikes eller utrikes.

Vid flytt/transport/tömning/rensnings uppdrag så kommer vi alltid ut på plats, för att se omfattning och förutsättningar, därefter lämnar vi en skriftlig offert. Detta är både för Er och vår skull, för att vi alla ska känna oss trygga med den offert som vi lämnar Er.

Vid flytt av bohag är bland det viktigaste kartonger! Kartonger, kartonger kartonger! Hellre fler än för tunga, ofta är kartongerna märkta med att de klarar max 30 kg, vi brukar säga att våra ryggar klarar 17-18 kg max, fyll hellre upp kartongerna med saker som filtar, plädar, kuddar efter de 17-18 kg, då sparar vi både på personal och tid.

En annan bra sak att tänka på är att packa en "nödväska", ett klädombyte, underkläder, laddaren till mobilen/laptop, kan bli jobbigt att leta efter sådant i den nya bostaden bland 100 tals kartonger och ingen belysning...

Packning

Om Ni så önskar så kommer vi även innan det är dags för den egentliga flytten och hjälper Er att packa Ert bohag.

Lastning & TRANSPORT

Vi slår in alla möbler i en skyddande plaststräckfilm, för att skydda ytskicket under transporten.

DEMONTERING/Montering

Vi hjälper även till med demontering och montering av möbler/installationer vid Er flytt.

TÖMNING AV BOHAG/DÖDSBO
Vi hjälper Er i den ofta tunga stund med att sortera, packa, tömma, transportera hela eler delar av bohaget, vare sig det är lägenhet, villa eller sommarhus. Vi transporterar till de olika dödsbodelägarna, återvinning eller skänker bort till biståndsorganisationer. Därefter hjälper vi Er att städa bostaden. Vi har även samarbete med auktionshus samt antik/kuriosa handlare som köper delar av dödsbon, vilket kan hjälpa till med att hålla kostnaderna nere.